TGIFF 2020 – pe ultima sută de metri

   Mai puțin de o lună până la debutul festivalului TGIFF – The Galactic Imaginarium Science Fiction and Fantasy Film Festival, organizat de Asociația pentru Educație Complementară, Dumbrăvița – Timiș (în proximitatea Timișoarei).
   Din cauza restricțiilor covidice și reprogramat din această cauză din mai în septembrie (23-27), TGIFF 2020 se va desfășura în principal online prin intermediul platformelor (Google Meet, Zoom, Discord, Facebook, Youtube, Board Game Arena, Twitch, dar și “în carne și oase” (proiecții de film drive-in cu acces gratuit).
   Organizatorii încearcă să salveze un an sărac în convenții de gen și anunță un program foarte variat adunând cam tot ce se poate din sfera tematică cinema science fiction: cosplay, LAPR (a live action role-playing game), jocuri video, board games, modelism tematic, fan art, proiecții de filme (drive-in și online),  mese rotunde, ateliere de creație, evenimente meet & greet, sesiuni de autografe, gala de premiere.
Detalii mai jos dar și pe site-ul oficial The Galactic Imaginarium Science Fiction and Fantasy Film Festival – TGIFF 2020.

   Program TGIFF 2020:

   Ghidul participantului la TGIFF 2020:

   Invitați la TGIFF 2020:

   Tarife de participare la TGIFF 2020:

Lasa un raspuns