Concurs: antologia Eroi fără voie

Eroi fără voie - Michael Haulică
Eroi fără voie – Michael Haulică

Pentru a vă putea considera înscriși în concurs trebuie să îndepliniți doi pași simpli:

  • răspundeți la întrebarea Cum se numește cenaclul literar din care fac parte autorii antologiei? sub forma unui comentariu la acest post;
  • dați share acestui post pe orice rețea socială aveți la îndemînă sau vă înscrieți la newsletter (dreapta jos). Le puteți face pe amîndouă dar se pune tot ca o șansă (o șansă/participant).

Data limită pentru înscriere este duminică, 25 octombrie 2015, orele 22. Desemnarea cîștigătorului va fi făcută marți, 27 octombrie, prin tragere la sorți.

Concursul este deschis tuturor persoanelor cu vîrsta mai mare de șaisprezece ani cu adresă poștală în România. Premiul constă în antologia Eroi fără voie publicată de Millenium Books. Cartea este furnizată de sfkultur.ro și include autografe ale autorilor, de procurarea cărora s-a ocupat Mihai Alexandru Dincă (prezent în antologie cu povestirea Oroarea din Oort – fragment aici). Expedierea premiului la cîștigător va suportată de sfkultur.ro. Prin înscrierea în concurs sunteți implicit de acord cu cele de mai sus.

Succes!

UPDATE: cîștigătorul aici.

11 thoughts on “Concurs: antologia Eroi fără voie

Comments are closed.