Salată din inima verii 2014

Loncon 3 - Progress Report 4
Loncon 3 – Progress Report 4

   Worldcon-ul (care a sărbătorit zilele trecute 75 de anișori) e aproape și avem un nou Progress Report. Ăla cu numărul 4. În el descopăr că participanții (în jur de 10.000 9.000 se pare, unul dintre cele mai numeroase Worldcon-uri) beneficiază de un abonament gratuit pe un an de zile la Amazing Stories. Deci după OMNI, încă o revistă legendară care se străduiește să revină la viață. E de bine. Nu că nu am avea ce citi.

   Lumea sf (și nu numai) fierbe și reacționează în diverse moduri la aflarea știriiMarion Zimmer Bradley și-ar fi abuzat sexual fiica. Urît. Publisher-ii nu comentează dar fac donații.

   În Science Fiction Hall of Fame au fost incluși anul acesta, Leigh Brackett, Frank Frazetta, Stanley Kubrick, Hayao Miyazaki și Olaf Stapledon. 60% arte vizuale.

   Scenariul pentru primele episoade din noua serie a Dr. Who s-a “scurs” pe net. Gata, ne-au stricat surpriza.

   George R. R. Martin arată degetul unora. Cum de ce? Umblă zvonul că nu ar mai termina Game of Thrones din cauza vîrstei înaintate.

Later edit: În fandomul românesc e scandal pe tema premiilor Vladimir Colin. Ne rezemam de spătarul scaunului și urmărim relaxați. Sînge, sînge?

Lasa un raspuns